Естествени дифузери с пръчици – защо са по-добри от синтетичните

Ароматни пръчици и дифузери онлайн

Търсите ли по-добър начин да ароматизирате своят дом или офис? Писнало ви е същите продукти и искате нещо по-различно? Цените естествените ръчно произведените продукти? Значи натуралните дифузери и пръчици на AirSpice.bg са за вас.

Разликата между естествените и синтетичните ароматизатори

Основната причина повече и повече хора да се обръщат към естествените ароматизатори, е поради по-високото качество на естествените продукти. Синтетиката е по-евтина, но за сметка на това има значително по-ограничени нотки на ухание от продуктите създадени от естествени съставки.

Естественото е по-здравословно

Не малка част от синтетичните ароматизатори съдържат в себе си минерално масло, което е би-продукт от извличането и обработването на нефта. То оставя следи във въздуха, които влизат в организма и кръвта и могат да имат негативни ефекти при по продължително излагане.

За разлика от тях, естествените ароматизатори на AirSpice.bg са направени от етерични масла, които са доста по-здравословни и приятни за организма. Те не само имат по-дълготрайно усещане, но също така и подпомагат стимулацията на конкретни центрове в мозъка, често асоциирани с удоволствието и премахването на стреса.

Истинската ароматерапия зависи както от естеството на самото ухане, така и от качеството на продуктите вложени в самият ароматизатор.

Ако търсите ефикасен, дълготраен и естествен начин да подобрите атмосферата в една стая, значи ръчно произведените ароматизатори от Air Spice са правилното решение за вас.

Синтетиката натоварва организма

Както споменахме по-горе, повечето синтетични ароматизатори, съдържат в себе си не етерични масла, а минерални дериветиви от нефтената индустрия. Самият процес по създаване на минералното масло изисква ползването на тежки химикали и други съставки.

Вдишването им в дългосрочен план може да доведе до затрудняване на дишането, проблеми със съня и цялостно натоварване на организма. Поради своят неестествен произход, тялото има трудност в това да разгражда минералното масло на по-малки и лесни за обработване съставки.

Макар и на микронно ниво, ежедневното вдишване на подобни частици може сериозно да затормози вашите дихателни пътища и дори да доведе до хронични главоболия.

По-добрият продукт за по-приятен живот

Освен етерични масла, продуктите на AirSpice.bg са комбинация от естествени извлеци от билки, цветя и други растения, които имат доказан благоприятен ефект върху психиката на човек. Погледне на света на ухания по различен начин и разберете значението на думата „благоухание”.

Това, което различава ръчно произведените дифузери с пръчици, е тяхното качество и естествен произход. Всеки детайл по създаването на подобни продукти е умишлено вложен, за да може да се постигне баланс между всички елементи.

Така вие получавате основните стимулиращи ефекти за спокойствие, щастие и по-добро здраве. Направете правилното решение днес, изберете ръчно направените, естествени продукти на фирмата с ароматизатори, на която й пука за вас.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*