Съвети за избор на бебешки колички

bebeshka kolichka

За бебето разходките на открито са много важни. Осъзнавайки това, много жени са с бебето си на чист въздух, почти през целия ден (ако времето позволява). Ето защо много зависи от качеството на количката за новородено, включително пълното развитие на детето.

Тегло на устройството

Разбира се, препоръчително е да вземете лека количка за бебе, особено ако семейството живее в жилищна сграда и жената трябва да повдига и спуска бебето и неговото превозно средство всеки ден (и повече от веднъж).

Може да разгледате и да изберете най-подходящата за вас количка за бебе в магазин ОхоБохо на страхотни цени с високо качество.

https://ohoboho.com/bebeshki-kolichki/

Средното тегло на люлката е 6 кг. Към това трябва да се добави масата на междуосието, самото дете, дрехите му. Всичко това ще трябва да бъде вдигнато и пренесено от майката.

Трябва обаче да се разбере, че ако теглото на транспортното устройство е твърде ниско (под 8 килограма), тогава активно дете, когато порасне и започне да се преобръща и издига, ще може да обърне лека количка.

Размери

Бебешки колички, не могат да бъдат особено компактни поради предназначението си.

Ето защо е необходимо внимателно да измерите харесаната количка за бебета, преди да я закупите.

Едно е, ако жилищната сграда може да се похвали с товарен асансьор, който може да побере всеки, дори и най -големия модел. Ако няма такова повдигащо устройство, е необходимо да се измери обхвата на отворените врати на пътническия асансьор.

Колела

Повечето колички за бебета са оборудвани с междуосие с четири колела. Днес можете да закупите и модели с шаси на триколка, където предните колела са въртящи се. Според производителите такива варианти на превозни средства са по -добре маневрени.

Най -добрите колички за бебета, имат големи и равномерни дискови колела. Тази функция значително увеличава способността на количкатаа за проходимост и качеството на амортизацията на продукта. Освен това големите колела изглеждат доста привлекателни.

Традиционно колелата се различават от гума и пластмаса. Първите трябва постоянно да се изпомпват, а слабото им място е вероятността от пробиване. Пластмасовите части са по -практични, но преодоляват по -лошо препятствията и детето се чувства по-малко удобно в тях.
Някои съвременни модели са оборудвани с гуми от пяна (най -често отпред). Този материал, който е маркиран с буквите EVO, е полимерно гумирано вещество. Той абсорбира добре и намалява риска от пробиване.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*