Различните видове вибратори и тяхното предназначение

Вибратор онлайн на ниска цена

Преди известно време Института Кинси се е заел с отговорната задача да направи проучване сред 4000 жени на възраст между 18 и 60 години, относно това колко използваем е вибраторът. След проведеното проучване е станало ясно, че всяка втора дама в Америка е притежателка на този клас секс играчка. В страната много от гинеколозите и сексуалните терапевти съветват своите пациенти да използват колкото се може по-често вибратор, тъй като действието му е единствено положително.

Ако до този момент не сте имали решителността да си закупите подобна секс играчка, която да използвате соло или заедно с партньора си, то смятаме, че след тази информация е належащо да пренаредите мислите в главата си и да се втурнете към покупка на някой от моделите, за които ще ви разкажем след малко.

Вярваме, че именно тези играчки, върху които сме фокусирали вниманието си, ще ви помогнат за това не просто да се чувствате много по-уверени по време на сексуалната игра с партньора си, но също така ще разберете много повече за нещата, които ви харесват и как най-лесно да достигнете до кулминационен момент.

Кои са най-предпочитаните видове вибратори

  • Клиторен

Той е сред най-разпространените модели и обикновено хората дръзват да инвестират парите си именно в покупката на тази секс играчка. Предназначението им е изцяло свързано с това да създадат неописуема сексуална наслада, както и да достигне притежателят до оргазъм, чрез стимулация на клитора.

Днес на пазара се предлагат наистина разнообразни модели и дизайните, на които можете да попаднете са също толкова различни един от друг. Не се изненадвайте, ако ви бъде предложен вибратор, чиито външен вид съвсем не наподобява стандартните играчки. Това обаче ни най-малко значи, че функциите му няма да са по-добри или удоволствието, което има за цел да ви достави, няма да бъде толкова върховно.

  • Дилдо

Тези секс играчки наподобяват изцяло мъжкия полов орган и биват изработвани от наистина разнообразни материали, като гума, пластмаса, латекс, силикон или винил. Повечето от моделите, които обикновено потребителите откриват в специализираните магазини се различават от стандартния вибратор по това, че те не вибрират, но пък през последните няколко години производителят все по-често създава изобретения, предлагащи тази функция.

Дилдата са предназначени за всякакъв тип проникване, било то анално, вагинално или орално. Вие сами решавате по какъв начин да използвате новата си придобивка, спрямо това какви са личните ви предпочитания и желания. Нека не забравяме, че хората са различни, което автоматично ни навява на мисълта, че всяка джаджа, закупена от секс магазин може да се използва по разнообразни начини.

  • Водоустойчиви

Ще попаднете на модели, върху чиито опаковки е отбелязано, че са водоустойчиви, но понякога това се разминава с действителността. Поради тази причина това, което можем да ви посъветваме, е да попитате допълнително при покупката на водоустойчив атрибут, така че да не се наложи скоро след това да го подменяте с нов такъв, а парите ви да не бъдат възстановени.

Моделът е предназначен за хора, които обичат да се забавляват във водни басейни, било то джакузи, море, обикновен басейн или във ваната. Какво ще кажете да сте потопени в приятна или леко хладка вода, докато си осигурявате върхова възбуда?!

Предлагаме ви още да посетите онлайн магазина sexo.bg, където ще попаднете на изключително богато разнообразие от секс играчки, подходящи за всеки.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*