Защо трябва да спазваме посочените дози на хранителните добавки

Прием на суплементи

Когато човек е в активна фаза, когато тренира и изпитва нуждата от някаква помощ, тогава той е готов на всичко, за да постигне и невъзможното. Нека не ставаме глупави, вярвайки на някакви маркетингови влияния.

Максимата „Колкото повече, толкова повече“ не важи при приема на хранителни добавки. За да постигнете някакъв успех, трябва да бъдете стриктни както при хранителните режими, така и при приема на различни суплементи.

В онлайн магазина на FitnesHrani.com вие ще намерите най-ефективните хранителни добавки на най-достъпни цени. Бъдете сигурни и за скоростта на доставката, и за качеството на продуктите – и двата аспекта са феноменални заради надеждността на онлайн магазина.

Винаги спазвайте посочените дози на етикета

Когато ангажирате тялото си с прием на вещества от допълнителни източници като хранителните добавки, то вие трябва да създадете схема за това. Естествено, производителите са се погрижили и за онези свои потребители, които тепърва правят първите си стъпки във фитнес света и нямат никаква представа за това какво представлява прием по схема.

На етикета на всяка разфасовка (независимо от нейния размер), вие ще намерите примерен прием, който все пак не важи за всеки. Той е абсолютно ориентировъчен и трябва да сте наясно с това, че може да се наложат промени.

Точно в това е и проблемът, защото не винаги има кой да ви посъветва правилно и научно обосновано как, кога и по колко да приемате продукта, с който сте се сдобили. Бъдете сигурни, че навсякъде в Интернет ще намерите всякакви врели-некипели за това как да пиете новата си добавка, но не всички предложения са надеждни.

Тук става въпрос за здравето ви

По всички поводи в живота на човек, му бива пожелавано да бъде здрав. Това не е случайно, но за да се радва на крепко здраве, човек трябва да бъде отговорен.

Лесно ли е да си отговорен в наши дни, когато всички плуваме в информационно море, но не всеки знае да плува? Отговорът е не и затова не е лошо да се научите да се задържате на повърхността, за да си поемате свеж въздух тогава, когато се опитват да ви излъжат.

В сайта на FitnesHrani.com освен достъпни цени, бърза доставка и качествени артикули, вие ще намерите и ценна информация за здравословен прием на суплементите. Това е с цел да се постигне една по-здрава среда за развитие на фитнес културата в България.

Бъдете отговорни към себе си, за да не се налага да страдате от едно чудесно хоби, каквото безспорно е фитнесът. Един правилен съвет на всички, които се занимават сериозно със занимания в залата, е да се съветвате с лекар преди да посегнете към „чудотворната“ туба с поредното прахче.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*