Кои са най-популярните модели 360 градусови кейсове?

Кои са най-популярните модели 360 градусови кейсове

Защитата на мобилния ви телефон е изключително важна, за да го запазите здрав и без следи от употреба. В последните години все повече набира популярност т.нар. 360 градусов кейс, който се състои от предна и задна част, както и протектор за екрана. В тази статия ще разгледаме най-популярните и полезни 360 градусови кейсове.

OtterBox Symmetry Series 360 Folio

Кои са най-популярните модели 360 градусови кейсове - OtterBox Symmetry Series 360 Folio

OtterBox Symmetry Series 360 Folio Case за е предназначен за таблети и е отличен начин да защитите вашето устройство. Този калъф е направен с прозрачен дизайн от една част, който осигурява защитен капак за покриване на вашия екран и фолио, което се сгъва настрани. Дизайнът също е направен с подобен на кожа материал, който се слива с цялостната естетика.

OtterBox Symmetry Series 360 е атрактивен, издръжлив калъф. Калъфът разполага с прозрачен гръб, фолио и защитно капаче, което покрива дисплея. Предлага се в два цвята, черен Starry Night и сив After Dark.

Brenthaven Edge 360

Кои са най-популярните модели 360 градусови кейсове - Brenthaven Edge 360

Brenthaven Edge 360 е солиден калъф, който осигурява най-добрата комбинация от защита и функционалност. Водещата линия калъфи на компанията предлага повече от обичайната защита, като вградена стойка. И с гаранция, която покрива всички бази, можете да сте спокойни, знаейки, че вашата инвестиция е защитена.

Най-впечатляващата характеристика на калъфа е неговата двустепенна регулируема стойка, която може да се конфигурира съответно за режими на гледане и писане. Самата стойка може да се върне в първоначалния си вид, ако се изпусне или усуче случайно. Той също така разполага с вграден капак и допълнителен протектор на екрана, за да предпази вашия iPad от надраскване.

Glass Elite Edge

Кои са най-популярните модели 360 градусови кейсове - Glass Elite Edge

Glass Elite Edge е елегантно фолио, предназначено да предпази вашия телефон от опасностите на съвременния живот. Сред другите функции, този 360 градусов кейс може да се похвали със стъклен екран и TPU броня. Неговият прозрачен дизайн ви позволява да се възползвате от дисплея на вашето устройство, като същевременно запазвате стилните черни рамки. Най-добрата част е, че е лесно да се постави.

Invisible Shield Glass Elite е малко по-скъп от средната ви сметка за телекомуникационни услуги, но допълнителните пари допринасят много за запазването на вашия смартфон в безопасност. Първокласният материал и дизайн гарантират, че ще издържи години напред.

Thin Fit 360

Кои са най-популярните модели 360 градусови кейсове - Thin Fit 360

Калъфът Thin Fit 360 е елегантен и ултратънък калъф за iPhone, който осигурява пълно покритие, като същевременно поддържа телефона лек и лесен за носене. Този първокласен калъф е предназначен да предпази телефона ви от ежедневни удари и натъртвания. Той разполага с тяло от разделен тип, за да устои на драскотини и вдлъбнатини, както и персонализиран стъклен протектор, за да предпази екрана на телефона ви от нараняване. Калъфът също така е проектиран да пази часовника ви без надраскване, като същевременно предлага пълно покритие.

Тънката и лека конструкция на калъфа означава, че можете да имате пълен достъп до всички функции на вашия телефон. Той е проектиран с бутони за хаптичен отговор и изрези без обем, така че телефонът ви няма да бъде възпрепятстван, когато искате да го използвате. Неговата защита от закалено стъкло предпазва дисплея на вашия телефон от повреда, като същевременно запазва яснотата и функционалността на сензорния екран на вашия телефон.

Огромно разнообразие от 360 градусови кейсове ще откриете в Mlgroup. Разгледайте техните предложения на https://mlgroup.bg/c/kalafi/keysove-360-gradusa/.

Изображения: Amazon

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*