Кой е най-подходящият за вас подов ламинат

Избор на ламиниран паркет

Сигурни сме, че повечето от вас, на които им предстои да обзавеждат новозакупено жилище, изпитват затруднение, относно това каква подова настилка да изберат за отделените помещения. Добрата новина е, че днес на пазара се предлагат крайно разнообразни решения, имащи за цел да задоволят потребителското търсене.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за отделните видове подов ламинат и се надяваме да успеем да ви помогнем да вземете възможно най-правилното решение, което да задоволи изцяло търсенето ви.

Какво трябва да вземем под внимание при избора на правилния ламинат

Цветни, шарени, изчистени, лъскави и какви ли не още?! Вярваме, че на човек не му е никак лесно, когато трябва да инвестира парите си в нещо, върху което ще стъпва всеки ден и ще му достави нужните комфорт, уют и топлина, към които се стреми при обзавеждането на дома си.

Преди обаче да се впуснем към по–подробно разглеждане на видовете подов ламинат, то следва да отбележим, че тази част от обзавеждането е с фундаментално значение за атмосферата, която ще цари в дома ви и поради тази причина е крайно необходимо да се отнесете наистина сериозно към избора му.

  • Ламинат, според размерите на самото помещение

Всички сте наясно с това, че колкото по-просторно е едно помещение, толкова по-обилен е и самият декор. Ако вашият дом е сравнително малък и всяко от отделните помещения е не повече от 20 – 30 квадрата, то следва да заложите на по-изчистено предложение и по-светло, така че да придава изкуствен простор, който със сигурност ще ви повлияе добре.

Ако ли обаче сте притежател на просторно жилище, то нямате абсолютно никакви граници и можете да изберете който решите модел, предложен на пазара, без да се тревожите, че това ще рефлектира върху цялостната визия на дома ви.

  • Как да изберем цвета

Цветът се определя съобразно ефекта, който се стремите да постигнете. Ако се стремите към това оптично да намалите площта на дадена стая, то заложете на по-тъмната гама. Светлите нюанси, както споменахме преди малко, създават усещане за простор.

  • Кой ламинат за кое помещение да изберем

Изборът на вид и модел се осъществява, спрямо това какво ще бъде натоварването му. Съществуват различни класове, за които можете да се информирате допълнително или да потърсите съдействие от опитно лице, което да ви насочи към вземане на правилното решение. Става въпрос за конкретните продавач – консултанти, които ви обслужват в дадения обект.

Например консултантите на sunrise-bg.com винаги ще ви отделят време за консултация.

Надяваме се нашите съвети да ви бъдат наистина полезни и с наша помощ да успеете да превърнете дома си в мечтаното място за живеене!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*