3 от най-известните добавки, купени с промо код

Промоции и намаления за хранителни добавки

Да си фитнес маниак е привилегия, на която малко познават тежестта. Ако си успял да изваяш мечтаното тяло, то тогава даваш знак на останалата част от обществото, че знаеш какво е да си отдаден, знаеш цената.

В зависимост от целите си, всеки би могъл да използва хранителни добавки. Всъщност, противно на масовите мнения, хранителните добавки не са само онези съмнителни прахообразни вещества, взимани от напомпани млади момчета.

Да се доверим ли на магазините с промо кодове за добавки

Хранителни добавки са и онези кръгли, разтворими мултивитамини, с които майка ви ви тъпчеше, когато бяхте на невръстна възраст. Нека сега не ви се кара, че си купувате протеин или азотен бустър.

Винаги, когато срещнете каквато и да е съпротива от страна на родителското тяло за приема и покупката на хранителните добавки с отстъпка, можете да покажете, например, цената, на която сте ги купили. Да си каже човек, че е достъпно, приятно на вкус, добре мирише, прави разлика с момчето ми – е, изглежда си добре, признай си.

Купувало ги е с промоционални кодове от PromoCode.bg – затова са толкова евтини. Качеството им, обаче никак не е като за евтин клас и сега ще разбереш защо.

  1. Протеинови пудри

Храни, богати на протеин, има навсякъде около нас. Протеини има дори в домашното кисело мляко, което баба прави в стъклени буркани, но вие така подценявате.

Протеини има в изварата, има в бадемите, има в суровата соя. Приемът на всички тези вещества могат единствено да повдигнат нивото на протеин в тялото ви, но то пак няма да е достатъчно, за да „се нацепите“.

Без прах си оставаш без промяна. Протеинът на прах ще повиши рязко нивата на така важното вещество, отговорно за растежа на мускулите.

  1. Креатин

Кой продукт може да бъде едновременно и толкова евтин, и толкова ефективен. Не, не говорим само за нещата, купени с промо кодове.

Сега ще стане дума за креатина, разглеждан като хранителна добавка. Това може би е единственият продукт, който може да бъде използван за всякакви цели, независимо от нивото му на прием, времето от деня, в което го приемате.

Бъдете сигурни, че щом приемате точно тази добавка, то тя ще си свърши работата качествено. Има няколко вида креатин – монохидрат, буфериран (кре-алкалин), хидрохлорид (на капсули) и много други.

Всички те биха могли да бъдат намерени на достъпна цена с промо код. Изборът от формата на веществото е единствено ваш.

  1. Азотен бустър

Ако искате да се впишете в описанието „нацепена батка“, то азотният бустер е вашият най-добър приятел. Старайте се да приемате добавката преди или след тренировка – тя действа по начин, който ви позволява значително по-големи натоварвания, увеличаващи напомпването, силата и издръжливостта.

Ако мисълта за напомпване ви допада, то напомпайте отстъпката си с помощта на промоционални кодове от PromoCode.bg.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*