С какво Baby-G превъзхождат сходни дамски модели

chasovnici online

chasovnici onlineКомпанията Casio е популярна с това, че предлага на клиентите си богато разнообразие от висококачествени часовници, които впечатляват със своята издръжливост. Това се отнася както за мъжките, така и за дамските модели на компанията. Тя става особено популярна след появата на колекцията G-Shock, тъй като продуктите, включени в нея издържат на удар, водно налягане и имат дълъг живот на батерията. С тази своя серия Casio успява да зарадва мъжката част от своята клиентела. Дамите обаче също се нуждаят от часовници с подобна здравина и качество, които да бъдат подходящи за ежедневна употреба. Именно в отговор на тяхното търсене Casio създава сходни по отношение на тези от мъжката серия Casio G-Shock часовници, които обаче са с подходящи за представителките на нежния пол дизайни. Сред тях има както аналогови така и дигитални модели. Те се отличават от подобни продукти на други компании, защото са модерни отвън и отвътре.

Имат и висока степен на водоустойчивост, което ги прави подходящи за използване и от почитателките на водните спортове. Всяка от тях може да бъде сигурна, че любимият й часовник не само ще изглежда добре, но и ще може да бъде използван навсякъде. Тези часовници са създадени за любителките на активния начин на живот. Те разполагат с подходящи спортни функции като хронометър и таймер за обратно броене. С напълно автоматичния до 2009 година календар те могат сигурно да планират ангажиментите си. Освен с практични функции часовниците от серията Baby-G разполагат и с модерна визия. Те са особено подходящи за носене през летния сезон, тъй като са в ярки цветове. Представляват подходящо допълнение към тоалета на всяка дама и допълнително повдигат настроението. Дигиталните часовници от серията се отличават и с лесна четивност на информацията. В забързаното ежедневие на всяка дама е добре тя бързо и лесно да се осведомява за часа, датата или пък да ползва някои от алармите на часовника, за да не изпусне важно за нея събитие. В рамките на колекцията Baby-G съществува голямо продуктово многообразие както по отношение на дизайна им, така и по отношение на възможности. Атрактивни са и моделите, оборудвани с яхт таймер. Повечето от часовниците са изработени изцяло от полимер, което ги прави устойчиви на всякакви външни влияния.

Подходящи са за ежедневна употреба. Разполагат с електро-луминисцентно осветление, което осигурява отлична четивност на информацията и в по-слабо осветена среда. Редица популярни личности носят модели на серията и това доказва, че те са атрактивни и за тях. Сред носещите модели с означение Baby-G са звезди от шоубизнеса като певиците Риана и Кейша. Кейша дори има собствена серия от модели, посветени на нея. Продуктите от серията Baby-G се отличават със своя неповторим стил и изключителна здравина. С тези свои качества те превъзхождат модели на конкурентни компании и успяват да се наредят сред предпочитаните от дамите.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*