Перфектната официална рокля за вашето момиченце

Розова детска роличка - funkykids.bg

Изборът на подходящата детска рокля е важен, когато празнувате кръщене или сватба. Има много церемонии и подходящото облекло за всяко събитие е задължително.

Как малката ви принцеса да изглежда по най-добрия начин?

Тук ще се опитаме да ви дадем някои указания и съвети, за да направите този ден най-красивия! Но преди да започнем, сме съгласни, че роклята е основна част от облеклото за такъв вид събитие, поради което ще съсредоточим съветите си как да подбирате подходящите детски роклички сред огромния избор така, че вашето момиченце да има един страхотен празничен ден!

В зависимост от събитието рокличката не винаги е една и съща. Ще трябва да адаптирате и цвета, ако искате детето ви да носи нещо различно от бяло. Две характеристики са много важни, за да се чувства детето ви удобно в роклята си.

Материята на роклята

Първо тъканта, защото в зависимост от температурата не всички тъкани ще паснат.

Памукът винаги е възможно най-естествен и удобен, той предлага голям комфорт както през лятото, така и през зимата, той е сигурен залог. Въпреки това предпочитам 100% памук. Не забравяйте, че вашите малки ангелчета ще тичат наоколо през целия ден! Памукът ще им осигури целия комфорт, от който те самите се нуждаят.

Що се отнася до обувките, имаме много по-голям избор за обувките на малчуганите. В хубавото време трябва да изберете удобни обувки като сандали, балерини, бели или свободни бебета. Можете да зарадвате дъщеря си, като украсите обувките ѝ с връзки в цветовете на роклята или с малки пискюли.

Облекло в църквата

При религиозна церемония роклята по традиция е бяла – символ на чистота. Важно е да се отбележи, че Църквата не налага правила за обличане. Важното е да приготвите малка бяла кърпа, която детето ви да носи след церемонията по кръщенето.

Роклички за сватбено събитие

Днес има безброй стилове сватбени рокли. От семпли и елегантни до истински рокли за принцеси. Днес всеки може да намери нещо за себе си. Повечето младоженци избират рокли за своите шаферки, които напомнят на техните собствени сватбени рокли – по стил или цвят. Що се отнася до цветовете, тенденциите през последните години са бяло, червено, розово, лилаво, слонова кост и бордо.

Важното е да запомните, че трябва да се съобразите с вашите желания и вкусове, за да имате церемонията на мечтите си. И накрая, за романтичен стил, корона от цветя, лента за глава или малка панделка в цвета на роклята могат да украсят главите на вашите малки момичета.

За да намерите идеалната рокля за вашето момиченце и аксесоарите към нея, посетете уебсайта на Фънки Кидс – funkykids.bg.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*