Парфюмите на Ariana Grande: любов, успех и силна емоция

Парфюм Ari by Ariana Grande
ARIANA_GRANDE

Ариана Гранде е млада, успешна и нежна.

Шеметният й успех я прави фантастична във всичко, с което се захване. Самият президент на Америка я е канил да пее за него, а дарбите на поп дивата й позволяват да се превърне в една от най-успешните инстаграм звезди в света (второ място по брой последователи не е шега работа).

Феновете я носят на ръце, а музикалните експерти я сравняват със самата Уитни Хюстън. Тя също е лудо влюбена в кучетата, публиката и музиката си.

Разбира се, такава изключителна личност има какво да каже на света.

И един от начините е да създава прекрасни аромати. Нека поговорим за тях.

Дебют

Историята на една наистина успешна марка парфюми Ариана Гранде започва през 2015 г., когато певицата, с целия трепет и честност пред парфюмерийната гурме общност, създава аромат, предназначен да разкаже всички тайни на душата й и да предаде перфектно нейния имидж. Парфюмът носи името Ари. Изглежда толкова просто и ясно.

Но имайте предвид, че дори измисляйки име, момичето решава да заложи без излишен патос на големи имена, а да избере кратко име, идващо от нейния прякор. Казват, че най-близките я наричат ​​така на галено.

Искрящо розовият диамант на бутилката е увенчан с пухкав помпон и съдържа цялата сочност на внезапното вдъхновение, цялата красота на сценичните прожектори и цялата трогателност на женската душа. Необичаен ход от нейна страна е добавянето на рядка нотка на ванилова орхидея към композицията, съчетаваща мрачното блаженство на цветята и сладостта на сладкарската ванилия. И ето шедьовърът е готов!

Интригуващо продължение

След успешния си флагмански старт певицата създава парфюм, посветен на брат си. Композицията има унисекс характер, съчетаващ студен кедър и топли медени круши, звънещ розов пипер и груба кайсиева кора.

Следва малък франчайз от успокояващи аромати с етикет Sweet Like. И поредица от нови и нови предложения от певицата. Парфюмите на Ариана Гранде са изключително свежи и завладяващи, а дълготрайността им е всеобщоизвестна.

Източник:
https://dolce.bg/дамски-парфюми