Най-добрите климатици не са най-рекламираните климатици

nai dobur klimatik

nai dobur klimatikИзмамните реклами не предлагат качествени продукти

Замисляли ли сте се какво ни казва рекламата? Нищо повече, от подсъзнателно влияние на психиката, което ни кара да си купим даден продукт. Това важи в пълна сила и при рекламите на климатици.

Хората не знаят, че най-рекламираните марки климатици, са всъщност тези, които да не купуваме. Да, това прочетохте! Да не купуваме! Защо е така?

Най-добрите климатици не са най-рекламираните климатици
Не се залъгвайте, че блясъкът на рекламата ви дава истината и най-вече- качественият продукт.

Първо, рекламата е вид застраховка, че щом нещо е рекламирано, то е прекрасно, качествено, добро. Целият свят пие Кока-Кола, нали? Замислете се дали напитката е полезна!

Рекламата на климатици е същата измама. Рекламира се марка, която да грабне ума на потребителя, но по никакъв начин не може да се каже, че рекламата на климатик отговаря на качеството.

Истината е, че най-рекламираните климатици, всъщност са тези, чиято продажба куца. Те са онези марки, които срещате всеки ден. Те са онези климатици, които виждате от големи светещи табели навсякъде.

Не се залъгвайте, че блясъкът на рекламата ви дава истината и най-вече- качественият продукт. Мислете винаги, че рекламата има една цел- да ви внуши да купите нещо, което е отдавна западнало. Това се отнася в пълна сила за рекламите на климатици. Внимавайте. и не въздишайте по луксозните марки!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*