Как успях още през май да обзаведа гардероба си за лятото?

eviza roklq

Всяка година, когато настъпи лятото, се опитвам да напълня гардероба си с нови свежи дрешки, които са в крак с актуалната мода и подходящи за всички възможни летни поводи – разходки, плажове, излизания с приятелки и изобщо, всички приятни неща, които правя през горещия сезон. Въпреки че обичам шопинга и обикалянето на магазините по моловете, всеки път пазаруването за лятото се превръща в кошмар. Винаги целя да изляза веднъж в началото на сезона и да си взема всичко необходимо, но така и не успявам. С малко късмет си намирам готина къса рокличка и няколко потничета, но дотам. Налага се почти всяка седмица отново и отново да излизам и, докато най-накрая напълня гардероба си с нови летни дрехи, септември вече е настъпил.

Тази година реших да си спестя всичко това и да постъпя по-различно. Още през зимата започнах редовно да пазарувам от онлайн бутик за облекло, който бързо ми стана любим. Затова си казах – настъпи ли юни, влизам в е-магазина и пълня количката с поли, рокли, къси панталонки и летни блузки. Зачаках търпеливо, докато един приятен майски ден не получих имейл от същия този магазин, в който ме уведомиха, че току що са пуснали новата си лятна колекция, а само до края на седмицата всички модели от нея са на промоционални цени!

Моментално влязох в интернет бутика и главата ми се завъртя. В новата лятна колекция видях такова разнообразие от хубави модели, каквото трудно намирам в цял търговски център. Харесах си поне пет къси рокли и една елегантна дълга, две дънкови поли, няколко чифта къси напталонк и още куп други неща, чиято покупка отложих най-вече заради лимита на кредитната си карта. От всеки модел имаше в точния за мен размер и затова побързах да добавя веднага всичко в количката, въпреки че нямаше опасност нещо да бъде изчерпано. Три дни по-късно вече се наслаждавах на покупките, изпробвайки ги пред голямото огледало в спалнята.

Всичко ми стоеше идеално и не можех да повярвам, че, още преди да започне лятото, натъпках гардероба си с чисто нови дрешки, които да нося през целия сезон. Дори не ми се наложи да излизам от вкъщи! Като си направих сметка, установих, че онлайн шопингът на толкова много модели ми излезе доста по-изгодно, а и ми отне много по-малко време от всеки друг път, когато тичам по магазините. А, да – няколко седмици по-късно получих нов имейл със специални намаления на рокли и поли и си взех още няколко (мъжът ми все още не знае!).

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*