Как да прогоним котките?

Живеете в къща, постигнали сте мечтата да имате прекрасна цветна градина и много сакции по первазите, но уви в един момент възниква проблем. Всички котки сякаш си правят събрание точно във вашия двор и се състезават коя ще бутне по-голяма и цъфнала саксия от прозореца ви. Не ви е непозната тази ситуация, нали?

А какво направихте? Оставихте ги да си вилнеят и каквото остане от градината? Пръскахте с репеленти против котки, сложихте камъчета в саксиите, за да не ги използват котките за тоалетна (доста неприятно – нали)? Със сигурност сте опитали всички възможни методи, изписани от хилядите страдащи като вас? Възможно е някои от тях да имат ефект, но най-често решението е временно и скоро всичко започва отначало.

За щастие има решение и то е – ултразвуково устройство против котки. То работи на батерии и е доказано, че успешно прогонва котките от двора и градината ви. Това е уред против котки, който действа трайно, но и постепенно, тоест може да отнеме известно време докато котките престанат да опитват да навлязат в забранената от вас територия. Действа сякаш ги тренира да стоят настрана от двора ви. Най – важното е да бъде поставен на точното място, където котките се събират най-често, за да има най-добър и дълготраен ефект.

Устройството работи на принципа на ултразвукова аларма, която е доловима единствено за слуха на котките и не се усеща от хората.  То е с вграден датчик и когато сензора засече движение или топлина, започва да излъчва писклив звук, който е неприятен за котките. Така ги прогонва, но тъй като е специално разработен да въздейства на влуховия диапазон на котките, уреда няма да смути другите домашни любимци, като кучета, прици, риби и дори таралежи. С него може да защитите голяма площ от своя двор, като запазите спокойствието и тишината около него. Без проблем работи във всякакви метеорологични условия и можете да сте спокойни и щастливи, че ще продължите да имате градината, за която винаги сте мечтали.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*