За транспортните услуги…

Транспортните услуги са втората по големина от дванадесетте категории услуги, представляващи 17% от общия износ на услуги за страни извън ЕС и 17% от общия внос на услуги от страни извън ЕС през 2016 г. Транспортът е един от основните отрасли на икономиката и за функционирането му са необходими специализирана транспортна инфраструктура, превозни средства и организация на цялостната дейност. Всеки от видовете транспорт има свои предимства и недостатъци, като изборът между тях се определя от стойността, капацитета и бързината.

За да се улесни транспортната дейност, по света има много фирми, които са специализирани в този отрасъл и помагат на търговците да пласират своите стоки по каналите за реализация до крайните потребители.Тайната на успешните транспортни услуги е да се запази целостта на продукта по време на транспортирането и да се изпълни обещанието към поръчителя за безпроблемно и бързо пренасяне на стоките. Именно такова обещание може да ви даде фирма „Униспед Инс“ ЕООД със седалище гр. Пловдив.Специалистите на компанията ще намерят бързи и оптимални решения за логистичните задачи, които стоят пред вас. Извършват сухопътен, морски, въздушен и групажен транспорт от и за Западна и Централна Европа, Турция , Гърция, Скандинавски страни, Великобритания, Прибалтика, страните от ОНД и Близкия изток.

При избора на компания за транспортни услуги най- важно е доставката на стоки до и от всяка точка на света независимо от размера, формата и теглото, защото темповете на глобалната икономика в 21-ви век са много бързи и обменът от единия край на планетата до другия отдавна не е табу. В отговор на тази потребност,  „Униспед Инс“ ЕООД може да ви предложи точност и коректност на оптимални цени. Управлението на транспортните услуги от експертна компания в областта спомага за намаляване на риска, сигурност при транспортрирането и професионални операции, от подготовката през целия процес до достигането да крайната точка на товара. Професионализма и бързите експетни решения на специалистите на фирмата могат да бъдат само от полза за спестяване на времето и парите ви, сентенция, която се крие и в тяхното мото – „ВРЕМЕТО Е ПАРИ – ЦЕНЕТЕ И ДВЕТЕ!“

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*