Една Картичка с Пожелание за Рожден ден може да каже много

Знаете ли, че по ръкописът може да се разкаже много за човека. Има дори и наука – графология, която изучава писмата на известни личности, сравнявайки буквите, получени от тях с индивидуалните характеристики на даден герой. А според моделите на писмото те представляват почти точно описание на дадено лице.

Преди да научите за това какво означа подарената ви картичка с Пожелание за Рожден ден, нека ви кажем някои тънкости в ръкописа:

Защо променяме стила на писане

Да се ​​разграничи мъжки ръкопис от женски и от детски, не е нужно да се занимаваме с графология.

Ръкописът се променя не само с възрастта. Класически пример за промяна са писмата на Наполеон. Те са написани по време на неговата замайваща кариера, както и връзките му със Света Елена.

Но независимо от това как се променя натискът и наклона, графиката може да установи, че човек пише различни текстове до различни хора и по различни поводи.

В момента малко хора могат да пишат прекрасно. Дори студентите в институтите не пишат лекции, а ги отпечатват. Учителите предпочитат да работят от разстояние. Но все пак има ситуации, когато съжалявате, че не умеем бързо да променяме почерка на красив. Например, трябва да подпишете поздравителна картичка или да надпишете бележка на детето си, да подадете документи, попълвайки ръкописно.

Бързо направете красив почерка с писане на писма. За целта достатъчно е да сте търпеливи.

Става въпрос за упражнението за правопис. Трябва да седнете спокойни на стол, да се отпуснете и да се представите в двоен образ. По време на упражненията импулсите трябва да се контролират като телевизионни копчета, когато настройвате екрана.

Недостатъкът на метода е, че отнема повече време, за да го владее, отколкото за самообучение. Тактика е и да си представяте живи картини или нещо, което ви кара да се чувствате красиво. Тук предимно ще говори собственото ви съзнание.

Възможно ли е да промените ръкописа с други техники? Навярно сте забелязали, че инженери, техници и дизайнери подписват всичките си проекти със специален шрифт. Може да се опитате да научите калиграфия с помощта на чертеж.

В крайна сметка, дори да се налага за кратко да пишете красиво, като да подберете красиви пожелания за картичка за рожден ден от тук, достатъчно е да пренесете текста четливо.

Забележете, че дори, когато пишете графичен шрифт в бързане, винаги можете да прочетете текста. Все пак за красота трябва да пожертвате време.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*