Доставка на букети за вашият сватбен ден

22Цветята в розови и пастелни цветове са великолепен избор за сватби и освен това са толкова романтични. Огромен плюс е, че можете да избирате широка гама от форми, като например класическата форма на розата, формата на маргаритката, формата на звънец, тромпет и други. Ето няколко вида цветя, които трябва да имате в предвид когато поръчвате доставка на букети за сватбеният си ден.
Рози – те могат да бъдат в ярко розово като червило, пастелно розово, в подобно на масло жълто, в цвят слонова кост, нежно лилаво, бледо зелено, а стеблата им могат да са в класически дълъг вариант или умален размер като на чайна роза. Някой от розите имат аромат, докато на други се е изгубил при кръстосването в желанието да се получат определени цветове. Тези цветя могат да се намерят през цялата година, но има случаи като например в Деня на Свети Валентин, когато цените им се повишават в пъти на цветните пазари. Затова ако сте решили да изберете точно този ден за сключване на брак, по – добре поръчайте онлайн доставка на цветя предварително за да избегнете това спекулативно поскъпване.
Божури – те са великолепни цветя, обемни и буйни. Могат да се намерят от началото на пролетта до началото на лятото. Цветовете варират от слонова кост, през бледо розово, тъмно розово, лилаво и ярко червено. Рядко се срещат и в мек бледожълт цвят.
Лизиантус – страхотно цвете, което прилича малко на роза или лале, но е с по-тънки венчелистчета. Цветовете му варират от бял до бледо лилав, като се срещат бледо розов, лавантдулов и мек зеленикав. Изключително красиво е когато е в комбинация от цветове.
Шибой е едно от любимите ми цветя. С неговият аромат на мед той стои прекрасно в букета. Цветовете, в които трябва да го търсите са чисто бял, бледо жълт, нежно розов или мек лилав.
Лилиум – винаги предизвиква зашеметяващ ефект. Сортовете от Ориента са розово, бяло или комбинация от тях, докато азиатските лилиуми са в цвят на пъпеш, бледо жълто, слонова кост и съчетание между тях. Много е важно при това цвете да премахнете цветният прашец, за да не ви оцвети дрехите, мебелите и дори ако косата ви е светла и нея. Дори от собствени наблюдения мога да кажа, че русата коса става ярко оранжева.
Гербери и маргаритки – те са забавни цветя, символ на щастието и са на разположение целогодишно. Търсете ги в меки пастелни цветове, като бледо розово, жълто, слонова кост или светло кафяво.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*