Бижута “Сваровски” – красота и качество on-line

magazini onlineКрасиво, ефектно, луксозно и достъпно! Това са бижутата “Сваровски”!

Едва ли има мъж, който не може да си позволи прекрасно бижу със Сваровски елементи, с което да очарова своята дама.

Бижутата с елементи “Сваровски” са лесни за откриване в магазините за бижутерия в София. Лесно се откриват бижута “Сваровски” и онлайн. С развитието на виртуалната търговия не малко за нашата страна са и онлайн магазините, предлагащи пръстени “Сваровски” и всички други артикули с марката. Не е нужно да следим модните тенденции в избора на бижута, за да сме сигурни, че със “Сваровски” винаги ще бъдем забелязани. Важно е обаче, да следим бижутата “Сваровски” в онлайн магазините, които предлагат примамливи отстъпки или безплатна доставка.

Имайки предвид достъпната им цена, е важно да знаем, по какво да отличим качественото, оригинално бижу със “Сваровски” елементи:

Логото на фирмата и тъмно синята кадифена кутийка или торбичка са показателят, който забелязваме най-лесно. Белият лебед, гравиран върху опаковката, е другият белег, че сме взели правилно решение при избора си.
Оригиналните “Сваровски” кристали задължително се придружават от сертификат за автентичност с референтен номер и карта с инструкции за грижа.
Разликата в цената, колкото и достъпни да са, също трябва да ни направи впечатление. Примерно пръстен с оригинален “Сваровски” кристал се продава между 25 и 50 лв. Комплект бижwта “Сваровскии”, обици и колие, можем да си купим онлайн за около 50-60 лв. Малко по-скъпи са бижутата с перли и камъни “Сваровски”.
Ако сме малко по-наблюдателни ще разпознаем оригиналният камък “Сваровски” и по по-ярките цветове, в сравнение с обикновения цирконий. Бялото прелива в турско-сини отблясъци, което е невъзможно да се получи при обикновеното стъкло.
Единствено оригиналните кристали притежават способността да пречупват светлината. Белите кристали “Свароски” са толкова чисти, че преминаващата през тях слънчевата светлина се разпръсква и прелива в целият цветови диапазон.
Оригиналните кристали са изработени съвършено прецизно, еднаквите форми винаги са с еднакви размери, цветът е чист и наситен, което не може да се твърди за техните имитации. Фалшивите кристали почти задължително имат драскотини, мътни са или са с други несъвършенства, видими и с просто око.
Успешната имитация на диамантите превръща скъпоценния камък “Сваровски” в желаното бижу дори от световно популярни имена в света на политиката, киното и модата. Загадката как се постига имитация на най-желания скъпоценен камък в света, също носи своя чар.
Почитателите на кристалът “Сваровски” споделят, че той е толкова ефектен, че отговаря и на тоалета и на настроението на притежателя си. Привлича погледи и възхищение!

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*