Модерни летни рокли за всяка фигура

letni-rokli

Модата идва и си отива, но един елемент от женския летен гардероб остава неизменно: това е лятната рокля. Облечена в рокля с изискана кройка и безупречно ушита всяка жена ще се чувства като кралица.

Летните рокли могат да бъдат разкошни или обикновени, класически или оригинални. В днешно време дамите предпочитат рокли пред панталони за лятото, защото са по-практични и подходящи за всеки повод. Освен това не се налага да мислите с какво да съчетаете горна и долна част на тоалета си. Основното е да намерите своя стил, който идеално да подчертава достойнствата на вашата фигура.

За дамите с едри бедра или фигура тип „круша”: Пред вас са две цели – да подчертаете достойнствата на фигурата си и да се чувствате удобно и безгрижно. Старайте се да избягвате правите летни рокли със свободна кройка. Вместо тях избирайте рокли с втален силует и сложна кройка. Например, подходящ вариант за вас е рокля с горна част тип бюстие и пола с плохи или басти.

За фигура тип „ябълка”. За дамите със слаби бедра и широка талия са подходящи летни рокли със свободна кройка, които в долната си част имат широки волани. Така се постига баланс между долна и горна част на тялото и се подчертава талията.

За дами с фигура „пясъчен часовник”. За вас истинско вдъхновение е правата лятна рокля. Можете да носите без притеснение вталени и прави летни рокли, като подчертаете талията си с колан или небрежно да завържете летен памучен пуловер около талията си.

За дамите със спортна фигура. За притежателките на стройни крака, които желаят да покажат на околните стройната си фигура са подходящи летни рокли тип риза, особено модерни този сезон. Съчетани с тънко коланче, роклите-риза ще подчертаят талията и ще акцентират на красивите ви бедра.

За дамите тип „миньон” са подходящи летни рокли до коляното, но нека не са ултратесни или с мини-дължина. Могат да са разкроени летни рокли или прави, с асиметрична дължина, волани, драперии. Подходящи са щампи на едри цветя, райе или каре, точки.

За високи девойки. Ако природата ви е надарила с висок ръст, то вие можете да си позволите доста разнообразни летни рокли, с оригинални и богати кройки. Този сезон е особено модерна миди дължината, която е точно за вас. С ниски обувки тип лодка ще се чувствате удобно където и да сте.

Модата ни предлага огромно разнообразие от цветове и модели летни рокли. Не се страхувайте да експериментирате и се наслаждавайте на лятото.

letni-rokli-damski

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*